Adrenalinski park za otroke na Golteh je super izbira za aktivne počitnice

138
adrenalinski park za otroke

Začele so se zimske počitnice, ko otroci brezskrbno uživajo v dneh, ko jim ni treba iti v šolo, pisati domačih nalog in se učiti. Ob obilici časa jim lahko kaj hitro postane dolgčas in takrat nastopite vi, starši, ki jih morate znati motivirati in jim pripraviti nepozabne aktivnosti. Če še ne veste, kaj zanimivega bi počeli z otroki, potem imamo mi za vas super idejo – obiščite adrenalinski park za otroke na Golteh! Zakaj ravno na Golteh se sprašujete? Ker je tam super vzdušje, če boste imeli srečo, bo tam še nekaj snega, ljudje so zelo prijazni, hrana je odlična, lokacija je prav idilična … Vas še nismo prepričali? Kaj pa če vam povemo, da je adrenalinski park namenjen tudi vam? Ja, zdaj smo pa gotovo dobili vašo pozornost, zato le berite do konca, potem pa hitro rezervirajte svoje karte.

Pričarajte otrokom nepozabne počitnice

V času počitnic veliko staršev svoje otroke vpiše v razne delavnice, tečaje, varstva in podobno, a to ni vsem otrokom zanimivo. Marsikateri otrok tudi ne uživa v teh dejavnostih in če ga v to silite samo zato, da boste vi imeli malo miru in prostega časa, potem od tega noben ne bo imel velikih koristi – otrok bo žalosten in se bo ves čas pritoževal, vi pa boste imeli ob koncu počitnic polno glavo njegovega nerganja, po možnosti boste imeli še slabo vest. Vsemu temu se lahko izognete tako, da si še sami vzamete nekaj dni dopusta (če vam to narava vašega dela omogoča) in se z družino odpravite na krajši oddih. Menjava okolja vedno dobro dene, če pa se boste odpravili na Golte, pa boste sploh zadovoljni. Tam se med drugim nahaja adrenalinski park za otroke, kjer bodo otroci neizmerno uživali, če pa ste sami dovolj pogumni, pa se lahko na to pustolovščino podate kar skupaj, saj je park namenjen tudi odraslim.

adrenalinski park za otroke
Med počitnicami preživite več časa z otroki.

Golte vas v svoj objem vabijo vse leto

Na Golte se lahko odpravite kadarkoli, ne glede na to, ali iščete daljši, krajši ali pa enodnevni oddih. Golte namreč ponujajo obilo dejavnosti – veliko je pohodniških poti z nešteto prelepimi razgledi in osupljivimi naravnimi znamenitosti (na primer kraška jama Ledenica ali pa jezero Trije ploti), otrokom lahko tekom sprehoda po gozdnih učnih poteh predstavite različne rastline in živali ali pa jim pripravite poučne igrice. Pozimi so Golte kot nalašč za smučanje, sankanje, deskanje, kepanje in ostale snežne radosti. Če si želite res osupljivih razgledov, se lahko skozi Golte prepeljete tudi z najdaljšo nihalko v Sloveniji, ki vam nudi kar osem minut nepozabnih razgledov na naravo. Po vsem tem pa pride na vrsto še adrenalinski park za otroke, kjer bodo otroci pokurili še tisto malo odvečne energije, ki jim je ostala, vi pa si boste lahko privoščili nekaj miru in omamno dišečo kavo v kateri izmed restavracij ali barov.

Poleti je adrenalinski park za otroke glavna atrakcija na Golteh

Adrenalinski park za otroke največ družin privabi prav poleti. To je namreč čas, ko so temperature čez dan kar visoke in se marsikomu ne da več ur hoditi po pohodniških poteh ali opravljati kakšne druge bolj naporne dejavnosti. V adrenalinskem paku bodo otroci uživali, vi jih boste lahko gledali ali pa se jim pridružili, ob tem pa se boste vsi neizmerno zabavali. Park nudi kar 57 adrenalinskih postaj, kar omogoča, da v njem preživite dobršen del dneva. V njem lahko plezate po mrežah, se spuščate po jeklenicah, prečkate viseče mostove, hodite po vrveh, lovite ravnotežje itd. Park sestavlja šest prog, zadnje tri so namenjene starejšim otrokom in odraslim, najmlajši pa se lahko zabavajo na prvih treh. Vsekakor pa tudi prve tri proge niso najenostavnejše in tudi kateremu odraslemu se lahko tam pošteno pospeši srčni utrip.

adrenalinski park za otroke
Zakaj si ne bi vzeli nekaj dni dopusta in se z otroki odpravili na počitnice na Golteh?

Po nekajurnem podvigu v adrenalinskem parku boste gotovo lačni. Čeprav gre za adrenalinski park za otroke, je celotna zadeva kar naporna in zahteva veliko poguma in moči, zato je prav, da se kasneje okrepčate še ob dobri pijači in jedači. Na Golteh boste vsekakor jedli dobro, na voljo so vam namreč restavracija Montis, koča trije ploti in Mozirska koča.

Golte so primerne tudi za večdnevni oddih

Ker Golte ponujajo ogromno dejavnosti, je pametno, da tam ostanete malo dlje kot le en dan. Zato so vam na voljo super prenočišča, ki so opremljena v naravnem stilu, sprejmejo pa lahko celo večje skupine. Iz vseh se vam odpirajo čudoviti razgledi na bližnjo okolico.

Smo vas zdaj prepričali, da takoj rezervirate svoj oddih na Golteh? Pohitite, da ne boste ostali brez prenočišča in vseh super dejavnosti, ki jih ponujajo Golte!