Nakup domene z garancijo najnižje cene

1090

Domena je vaše ime na spletu. Predstavlja lahko vas kot osebo, lahko pa tudi podjetje, organizacijo, posel ali blagovno znamko. Sestavljena je iz dveh delov – iz domenskega imena in domenske končnice. Še preden opravite nakup domene, morate dobro razmisliti o njeni izbiri, saj nikakor ni vseeno, za katero se boste na koncu odločili. Določiti morate odlično ime, ki si ga bodo obiskovalci hitro vtisnili v spomin. Obenem morate izbrati tudi ustrezno domensko končnico, ki bo uspešno zastopala vašo dejavnost oziroma trg, kateremu bo vaša spletna stran namenjena.

Tu pa se lahko pojavi dodatna težava. Po dolgem razmisleku glede izbire domene, ki lahko traja tudi več dni, se odpravite na spletno stran registrarja in želeno domeno vpišete v preverjevalnik. Po nekaj trenutkih vam orodje javi, ali je domena sploh na voljo za registracijo. Če si je prav »vašo« domeno že omislil nekdo drug, je vi žal ne boste mogli registrirati, saj ima lahko naenkrat le enega lastnika. Nakup domene torej ne bo mogoč, vi pa se boste znašli na začetku – treba bo izbrati novo domeno.

nakup domene kartica

Svetujemo vam, da prostost domene preverjate na spletni strani registrarja NEOSERV, saj je podjetje razvilo napredno orodje, ki naenkrat preveri večje število domen. Če boste denimo želeli preveriti dostopnost domene vasa-domena.si, bo preverjevalnik že takoj vrnil rezultate tudi za priljubljene domene .com, .net in .eu. Z dodatnim klikom pa boste lahko preverili še rezultate v kombinaciji z več kot 650 generičnimi, nacionalnimi in tematskimi domenami. Tako boste hitro našli prosto istoimensko domeno z drugo končnico.

Vrhunski preverjevalnik domen pa še zdaleč ni edini razlog, zakaj omenjamo slovenskega ponudnika domen NEOSERV. Gre namreč za edinega domačega registrarja, ki na registracijo domene zagotavlja garancijo najnižje cene v Sloveniji. In to za prav vse domenske končnice, katerih ima v svoji ponudbi že krepko preko 650.

Opravite najcenejši nakup domene: https://www.neoserv.si/domene

Kot boste videli, vam omenjeni registrar ponuja vse tri vrste domen: nacionalne, splošne in tematske. Naročniki z vsako registracijo pridobijo tudi brezplačno WHOIS zaščito, možnost brezplačnega DNS gostovanja in brezplačen domenski e-poštni naslov, prek katerega je e-pošto mogoče posredovati v želeni e-poštni predal. Gre torej za ekskluzivno ponudbo, ki jo, če potrebujete domeno, velja izkoristiti.

Tudi za tiste, ki imate domeno že registrirano drugje, obstaja preprosta rešitev. Kadar koli se namreč lahko odločite za prenos domene k NEOSERV – ne glede na domensko končnico ali število domen. Za prenos večine domen boste potrebovali tako imenovano EPP kodo, ki jo dobite pri trenutnem registrarju. Kodo nato sporočite novemu registrarju, ta pa bo poskrbel za brezplačen prenos. Brez skrbi, vaša spletna stran bo med postopkom prenosa domene ves čas delovala.

Pri NEOSERV se z registracijo domen in spletnim gostovanjem ukvarjajo že več kot 15 let. Do danes so pridobili preko 1300 pohval, ki si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani. Da gre za resnične pohvale, priča tudi njihova Facebook stran, kjer je prav tako objavljenih že skoraj 200 javnih mnenj. Hiter pogled na pohvale daje vedeti, da naročniki cenijo predvsem izjemno podporno službo, ki vedno z veseljem pomaga. Pogosto pa so omenjene tudi same storitve, na primer izjemna hitrost in kakovost spletnega gostovanja.

Svetujemo vam, da izkoristite odlično priložnost in nakup domene opravite pri zaupanja vrednem registrarju, ki vam lahko ponudi vrhunsko storitev po najnižji ceni v Sloveniji.