Tehnika hipnoza nas lahko pelje do preboja v osebnem življenju

1123
hipnoza

Hipnoza ni to, kar mislimo da je, hokus pokus in upravljanje z nekom, ki se ne zavda in spi. Dejansko jo uporabljamo vsak dan, zato vam povemo zakaj je hipnoza tako zelo uporabna za osebni napredek in uspeh. Hipnoza je vse, kar rečemo ali slišimo od drugih neglede na našo starost. Hipnotizirajo nas že starši v zibelki, sorodniki in prijatelji, ki ogovarjajo dojenčka. Kako bo uspešen v življenju, je odvisno od tega, kaj sliši in s čim ima zapolnjene svoje misli ter nezavedno. Če so to dobre in spodbudne stvari, je uspešen, drugače pa ne.

Kako se pravilno uporablja tehnika hipnoza?

Tehnika hipnoza je lahko zaveden proces, skozi katerega zrastemo in postanemo uspešni ter se prebijemo na vrh uspeha. Gre za vsakdanjo tehniko, ki je že uporabljamo vsak dan, vendar tokrat z razumevanjem in zavedanjem, kaj ta tehnika počne nam ter drugim.

hipnoza

To tehniko se pravilno uporablja tako, da se zavedate, kakšna sporočila in sugestije si dajete ali jih dajete drugim. Ali gre za to, da sebi verjamete, zaupate, ste na sebe ponosni, ste sproščeni in podobno. Ali pa gre za to, da se bojite, ne veste, kaj bi s sabo, ste vodljivi, žrtev in nevedni. Vse to vas vodi lahko do upeha ali neuspeha v osebnem življenju. Hipnozo lahko uporabite tako, da obrnete negativno v pozitivno in uspete, če to naredite resnično iskreno.

Eno je želja in drugo je iskrenost

Nekateri ljudje si v življenju samo želijo, da bi bili zdravi, veseli, bogati, srečni in uspešni. Vendar to nikoli ne postanejo do konca življenja. Želja ni dovolj, pravzaprav gre pri želji za to, da si ne zaupate in da dvomite. Tako je naučenih in hipnotiziranih veliko ljudi. Hipnotizirani smo preko medijev, učiteljev, šole, prijateljev, službe in partnerjev. Tudi otroci nas lahko hipnotizirajo, če smo za to zelo dojemljivi.

Drugo je iskrenost. Če smo povsem iskreni do sebe v tem kar govorimo in počnemo, potem to tudi bo in se tudi uresniči. Če smo iskreni, da hočemo biti bogati in uspešni, da hočemo, da se naša agonija konča, das smo zdravi in zadovoljni, potem se nam bo to gotovo uresničilo, ker je tak zakon privlačnosti.

Postanite budni in ozaveščeni

Tehnika hipnoza pri mojstru hipnotizerju, ki vas nauči te tehnike, vas ohranja budne in pozorne na  vse, kar vas odvrača od uspeha. Tako se lahko takoj popravite in korigirate, obrnete misli in skušate biti kar se da iskreni v svoji nameri. Ta se bo uresničila takoj, ko bo to resnično postalo.

Tehnika hipnoza na ta način pomaga ljudem, kot so športniki in uspešni podjetniki, da naredijo svoj preboj, še se ves čas vrtijo nekje tik pod vrhom in nikoli ne zmagajo. Ta tehnika pomaga, da se to res uresniči, je pa potrebno res dosti vaje, če niste vajeni kontrolirati svojih misli in čustev.

Vaja dela mojstra, če mojster vajo vadi. Pravi hipnotizer vas bo vodil skozi tehniko tako, da boste razumeli, kje delate napako in jo znali takoj tudi popraviti, ker je tako najbolj učinkovito. Nihče ni popoln in nihče, tudi uspešni ljudje, nimajo vedno čistih misli in namer, tudi njim se kdaj stvari zalomijo in to ne malo. Vendar se znajo pobrati, iz slabega črpati nauk in iti naprej proti uspehu.