Medene dobrote so lahko lepo darilo za prijatelje ali poslovne partnerje ob koncu leta

374
medeni zaklad

V prazničnem decembru radi obdarujemo družino, prijatelje pa tudi poslovne partnerje. Verjetno se tudi vam dogaja, da se vsako leto znova sprašujete, kaj bi podarili svojim najdražjim in poslovnim partnerjem, kar jih bo razveselilo, hkrati pa bi radi podprli lokalna podjetja. Mogoče nekaj medenega – propolis, kozarec medu, svečke iz čebeljega voska ali pa kar darilni paket več medenih izdelkov. Vse to in še mnogo več boste našli v spletni trgovini Medeni zaklad.

Vsi čebelji izdelki in pridelki v Medenem zakladu so plod dela čebelarstva Kapun, kjer cela družina skrbi za čebele. Čebelarijo na obronkih Krajinskega parka Goričko, nekaj stojišč pa imajo tudi v osrčju parka. V čebelarstvu Kapun so se ukvarjali z vzrejo čebeljih matic in čebeljih družin, v zadnjih letih pa so se odločili strankam ponuditi tudi čebelje pridelke. Medeni izdelki v njihovi ponudbi so različne vrste medu, propolis, cvetni prah ali pa sveške iz 100 % naravnega čebeljega voska.

Katere čebelje pridelke in izdelke torej izbrati za praznično obdarovanje?
Za obdarovanje lahko izberete posamezne izdelke iz spletne trgovine ali pa že pripravljene darilne pakete. Če želite nekoga razveseliti z zdravim in lokalno pridelanim darilom, potem podarite kozarec medu. Izbirate lahko med ajdovim, kostanjevim in cvetličnim medom. Naslednja možnost sta cvetni prah in propolis, ki še dodatno pripomoreta k močnemu imunskemu sistemu. Če obdarujete nekoga, ki rad izdeluje naravna mila in kreme, potem mu podarite naravni čebelji vosek, ki ga potrebuje za izdelovanje omenjenih izdelkov. Naslednja možnost so praznični darilni paketi, ki so že vnaprej sestavljeni. Izbirate lahko med različnimi možnostmi, v paketu so lahko sveče različnih oblik in vonjev, kozarec medu v kombinaciji s svečo iz čebeljega voska, ali pa med, sveča iz čebeljega voska in propolisova tinktura ali pa med v kombinaciji s cvetnim prahom. V primeru, da pa že imate izbrano darilo, pa ga lahko še dodatno popestrite z izdelki iz čebeljega voska, kot so na primer svečke različnih velikosti, oblik in vonjev. Lahko pa izberete tudi lično izdelane okraske za praznično jelko ali pa mogoče božične jaslice iz 100 % naravnega čebeljega voska.

medeni izdelki
Pestra izbira medenih izdelkov za vse ljubitelje čebeljih pridelkov.

Naročene medene izdelke dobite na izbrani naslov
Ne glede na to, kaj boste izbrali na spletni strani Medeni zaklad, boste naročene izdelke prejeli v lično spakiranem darilnem paketu. Izbrani izdelki so naloženi v kartonasto škatlo, obloženo z bio polnilom in zalepljeno z bio lepilnim trakom, da bo vse skupaj varno prispelo na vaš izbrani naslov. Nakup lahko opravite s klicem ali na spletni strani in v 2 – 5 dneh bodo izbrani izdelki na vašem naslovu ali pa kar direktno k obdarovancu.

Ne glede na to, katere čebelje pridelke boste izbrali za obdarovanje najbližjih ali poslovnih partnerjev, boste podprli lokalno podjetje in razveselili obdarovance z zdravimi in dišečimi darili. V zadnjem obdobju vidimo, da je zdravje res največ, kar si lahko želimo, zato z enim od medenih izdelkov, kot darilo zagotovo ne boste zgrešili. Nikar pa ne pozabite nase, podarite si kozarec medu, propolisa, cvetnega prahu ali pa kar vse v paketu.