Ste že videli inovativne pripomočke brez katerih ne boste mogli več živeti?

4503
inovativni pripomočki

Ste se znašli pred krutim dejstvom, da imate poškodovano hrbtenice, bili operirani na predelu hrbtenice in ste ravnokar sredi rehabilitacije ali imate v družini koga, ki ravnokar čaka na operacijo hrbtenice? Ste imeli poškodbo kolkov in se težje premikate, čakate na operacijo ali ste sredi rehabilitacije? Imate v družini nosečnico, ki se že težje sklanja in ji vsakodnevne dejavnosti že povzročajo bolečine v križu, ali pa ste sama v takšni situaciji?

V različnih življenjskih obdobjih se srečujemo z zgoraj naštetimi problemi, bodisi zaradi poškodb hrbtenice ali kolkov, ali pa zaradi visoke nosečnosti. V tistem trenutku samo razmišljamo, kako si olajšati delo na vrtu, kako posaditi in posejati svojo zelenjavo, kako pripraviti zemljo na naslednjo rodno leto z ekološkimi gnojili, ki smo jih že izbrali in kupili, kako poskrbeti za rastlinjak ali toplo gredo, zato da bomo lahko naslednje mesece uživali sveži domači paradižnik in na vse zadnje, kako bi se zjutraj lahko popolnoma sami oblekli, še posebej nogavice znajo delati težave.

Najhuje pa je, če se te težave ne pojavljajo vam, ampak vašim najbližjim. Iz osebnih izkušenj vem, da je res težko, ko svojega bližnjega gledaš, kako preživlja ogromne bolečine, pa mu ne moreš kaj posebej pomagati. V določenem času se tudi počutijo nekoristne, če vso delo, ki ga oni ne morejo opravit napraviš ti, zato je zares dobrodošlo, da najdejo pripomočke, ki jim delo na vrtu, sajenje in setev, gnojenje in obuvanje nogavic olajšajo, lahko pa jih opravljajo sami. Za vsako težavo pa obstaja rešitev, tako tudi ti inovativni izdelki rešujejo težave ljudem v različnih težavah.

»Še malo pa bomo dobili dojenčka. Ampak ne morem več normalno spat, niti se sklonit, da mucu vzamem igračko, da se malo poigrava, ne morem si več sama natakniti nogavic. Na vrtu bi morala postoriti nekaj manjših stvari, da bomo imeli svojo zelenjavo. Lani sem sadila solato, imeli smo tudi sadike paradižnika in kumar, to leto pa ne vem kako naj si olajšam delo, da mi bo lažje, saj je mož velikokrat cele dneve v službi.«

Rešitev za vaše težave je seveda ročni sadilec, s katerim boste zelenjavo kot so paradižnik, paprika, bob, fižol, krompir, bučke, kumare, solato in ostalo posadili brez sklanjanja in brez bolečin v križu. Na naši spletni strani najdete posnetek saditve, ročni sadilec pa lahko tudi naročite zase ali za svoje bližnje. Čas dostave je od 2-3 delovne dni.

inovativni pripomočki zelenjava

»Vsakodnevno občutim bolečine v kolkih ne glede na položaj telesa. Bliža se jesen in ne vem kako naj pograbim listje okrog hiše, ki ga je vsako leto ogromno. Stati mi je že težko, kaj šele, da bi se moral pripogibati in pobirati listje. Res ne vem, kako naj si olajšam delo na vrtu, treba ga je pognojiti in pripraviti na zimo. Vedno kupujem ekološka gnojila, pa ne vem, če jih bom lahko letos uporabil zaradi vseh bolečin.«

Tudi listja in druge nesnage z dvorišča vam ni potrebno več pobirati z tal in se pri tem sklanjati ter prenašati nepotrebnih bolečin v križu, kolku. Listje, travo in drugo nesnago z dvojnimi grabljami pograbite in istočasno prestavite v samokolnico ali kam drugam. Da pa vam listja ne bo potrebno preveč grabit imate na voljo dodatek za motorno nahrbtno koso »fastywind«, z katero boste listje enostavno spihali na kup brez grabljenja. Več informacij o izdelku in posnetek njegovega delovanja najdete na naši spletni strani. Čas dostave je od 2-3 delovne dni.

inovativni pripomočki vrt

Posnetek kako delujejo dvojne grablje si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer pa jih lahko tudi naročite. Čas dostave je od 2-3 delovne dni.

inovativni pripomočki grablje

 »Še eno operacijo bo imela, poleg dveh v vratnem delu še zdaj v ledvenem. Kako ji naj pomagam, da ji bo lažje. Ne more stat, se vozit, sedet, ne more se sama popolnoma oblačit. Kako ji naj pomagam, da bo premagala bolečine, da bo ohranila voljo in energijo. Po tretji operaciji ji bo še težje, saj jo čaka še ena rehabilitacija. Kako naj ji pomagam olajšati delo, ki ga mora opraviti vsakodnevno, kako naj si olajša vsakodnevno rutino osebne higiene in oblačenja.«

Tudi nogavice si boste sedaj lahko oblekli in slekli popolnoma sami brez pomoči drugih. Ni boljšega kot občutek, da lahko kljub svojim težavam z zdravjem še vedno sami poskrbite zase in se tako še naprej samostojni. Posnetek, kako si lahko z pripomočkom za obuvanje in sezuvanje nogavic obujete nogavico najdete na naši spletni strani. Čas dostave je od 2-3 delovne dni.

inovativni pripomočki čevlji

Od zdaj naprej lahko sebe ali svoje bližnje razveselite z inovativnimi izdelki Olajšaj delo in tako res olajšate delo sebi in svojim najbližjim, ter si s tem omogočite občutek večje samostojnosti in normalno življenje, brez nenehnih bolečin v hrbtenici in kolkih.

Za več informacij kliknite na http://www.olajsajdelo.si/  ali pokličite na telefonsko številko 041/905-033.

Naj bo od zdaj naprej spet vsako delo opravljeno samostojno brez bolečin in dodatnega napora v hrbtenici, kolkih.

Avtorica: Marina Koren