5 nasvetov kako osvojiti njeno srce

11798
kako jo osvojiti ljubezen

Bila je to ljubezen na prvi pogled. Opazili ste jo kar tako, mimogrede in te njene oči vam ne gredo iz glave. Pa ustnice, kako so se ukrivile, ko je pozdravila in lasje, kako so se zalesketali, ko je obrnila glavo in ta naraščajoči občutek napetosti v vas, ker bi, pa ne veste, kaj in kako.

Dragi moški, ženske smo z Venere in moški ste z Marsa, tokako jo osvo je dejstvo, ki ga vi zelo radi uporabljate kot argument, ko želite vaši boljši polovici kdaj kaj dokazati, dopovedati in vsekakor je to vaš najpogostejši izgovor, ko naredite, kaj narobe, zdi pa se, da o tem, kaj to resnično pomeni, nimate ravno prave predstave. Če želite žensko osvojiti, je ključno, da resnično posvojite to trditev, ker je tako zelo resnična kot je resnica, da je Zemlja okrogla in se vrti okrog Sonca. Sedaj, ko ste jo posvojili, jo morate pa še razumet. Ženske resnično dojemamo, razmišljamo in čutimo drugače kot vi in če hočete osvojiti naše srce, je potrebno razumeti psihologijo naše eksistence.

  1. Poskrbite za svojo osebno higieno!

Dragi naši »mačoti«, osebna higiena je ultimativna zahteva, ki jo morate izpolniti, če želite, da vas ženske sploh opazimo. Pojem osebna higiena je zelo širok in velikokrat se zgodi, da ste površni. Prvo, kar bo večina žensk na vas opazila že na daleč, je vaš nasmeh, zato si, prosim, umivajte zobe. Ni hujšega kot videti »dobrega tipa«, ki ima redkozobo čeljust, kariozne zobe in na teh ostanke hrane izpred vsaj petih dni. Ustna higiena je prav tako pomembna kot je pomembno, da zjutraj vstanete, se oblečete, dihate, da preprosto obstajate. Ženske veliko damo na vonj moškega, ker naši čuti delujejo drugače kot vaši in svet okrog sebe dojemamo na vseh nivojih, od vizualnega preko čutnega vse do čustvenega. Ko rečem vonj, ne mislim, da morate imeti na sebi poplavo vodice po britju ali se skopati v litrih najdražjega parfuma, temveč mislim na tisti vaš osebni, pristni vonj, ko se redno tuširate. Pomembno je, da nimate neprijetnega zadaha, saj ne morete biti všeč ženski, ki iz vaši ust vonja, da ste ljubitelj čebule ali česna, to ji raje povejte. Ključno je tudi, da ne zaudarjate po znoju, da ni neprijetnih vonjav iz vaših intimnih predelov (nujno redno menjavanje spodnjega perila!) in, prosim,  ne pozabite na vaše noge. Veliko ljudi ima težave z neprijetnim vonjem nog, ker nosimo obutev iz nezračnih umetnih materialov, ampak obstaja tudi 1001 rešitev za ta problem in zagotovo boste tudi vi našli takšno, ki vam ustreza. Potem so tu še vaši lasje. Nič ni bolj neprivlačno kot umazani, mastni lasje, ki so polni prhljaja. In potem vi, namesto, da odpravite te probleme, jih zabetonirate pod kilogram želeja, voska, bog ne daj, olja in pričesko po zadnji modi. Ljubi moški, ni vsaka frizura primerna za vsak tip in strukturo las in če ena ustreza vašemu najboljšemu prijatelju, ni nujno, da bo tudi vam. Tisti, ki se strižete po »vojaško« ste navadno »no go«, ker ženske imamo rade, če vam lahko gremo z roko čez lase in pri tem nimamo občutka, da božamo pikajočo preprogo, tisti z daljšimi lasmi pa bodite pozorni, da so lasje res čisti in brez prhljaja. Morda se vam je po prebranem sesul svet, saj se vam zdi, da smo zelo zahtevne in nam ne morete pristopiti, če niste najmanj George Clooney, a načeloma ženske ne kompliciramo pri tem, kakšnega videza mora biti naš »sanjski moški«. Dovolj je, da se redno tuširate, si umivate zobe, da v bradi nimate malega prenosnega živalskega vrta ter da ne smrdite, skratka, da skrbite zase, saj takrat dajete vtis, da znate poskrbeti tudi za druge in takšni se zagotovo tudi sami najbolje počutite v svoji koži.

  1. Ugotovite, kaj ji je všeč!

Zelo pomembno je, da veste, kdo je ta ženska in kaj ima rada, zato je zelo priporočljivo, da se o tem malo pozanimate še preden jo ogovorite. Ugotoviti morate namreč ali imata sploh kaj skupnega ali pa vam je samo nenormalno privlačna po zunanjosti. Predstavljajte si, da vam jo uspe povabiti na zmenek in se odločite, da jo peljete v kino gledat romantičen film in ugotovite, da se ji to zdi osladno in kičasto. Ne samo da boste pri njej pogrnili na celi črti, tudi počutili se boste kot zguba. Morda boste še drznejši in se boste odločili za pristop na višjem nivoju s povabilom na romantično večerjo, plačali boste malo premoženje že samo rezervacijo, nakar vam bo povedala, da zaradi diete ne večerja. To je drag in popolnoma nepotreben spodrsljaj. Torej, dragi moški, nujno je, da o ženski, ki vam je všeč malo poizvedujete in si prihranite marsikatero zadrego, ženske pa smo zelo vesele vsake takšne geste, ki nakazuje, da vas zanima tudi naša osebnost in ne samo, kakšno spodnje perilo smo oblekle, saj imamo takšnih »interesentov« več kot dovolj. To seveda ne pomeni, da nas zasledujete kot kakšen manijak, ker tega nobena ne mara, temveč da kdaj pa kdaj malo pokukate na naš facebook profil ali na katerokoli drugo spletno stran, kjer smo aktivne. Tako boste tudi vedeli, ali smo dejansko samske in če smo sploh zainteresirane za moško družbo.

  1. Bodite spontani in unikatni!

Ženske obožujemo presenečenja in darila. Ni pomembno, da je zadeva ogromna in draga, temveč da pride iz srca. Torej, če veste, da ima vaša simpatija rada plišaste igrače, ji lahko na enem izmed vajinih začetnih zmenkov podarite prikupen obesek za ključe. Če ste seznanjeni, da ima rada dolge sprehode, organizirate krajši izlet v bližnjo okolico in zraven vzemite deko, kakšen prigrizek in jo presenetite z romantičnim »mini piknikom«. Če veste, kje dela in sta v »razmerju« malo napredovala, jo lahko brez slabe vesti presenetite v času odmora za malico tako, da ji pošljete kratko sporočilo:«Pridi ven«, kjer jo vi zunaj pričakate s čokoladnim muffinom in z njeno najljubšo kavo. Zagotovo ji bo všeč! Skratka možnosti je nešteto.

  1. Bodite to, kar ste!

Ženske ogromno damo na iskrenost in če vam kaj ni všeč, to povejte takoj. Že ko boste se malo o njej pozanimali, boste ugotovili, kaj ima rada, s čem se ukvarja in podobno, tako da si boste že lahko ustvarili predstavo, kakšna je. Če boste že takrat uvideli, da je recimo fanatična adrenalinska športnica, vam pa je že peš sprehod do trgovine neznosna muka, je morda bolje, da trikrat dobro premislite, ali je pametno, da jo sploh povabite na zmenek, ker se bodo vajine razlike pokazale prej ko slej. Čeprav včasih velja, da se nasprotja privlačijo in prinesejo malo ognja in iskrice v razmerje, to navadno velja za kakšne malenkosti in ne za pomembne karakterne razlike. Če niste dober kuhar, veste pa, da je vaša simpatija pravi gurman, potem tudi povejte, da vam kuhanje ne gre od rok. Morda se bosta lahko skupaj učila, sigurno pa se ji boste zamerili, če jo boste skoraj zastrupili z vašimi »gurmanskimi specialitetami«. Ženske recimo obožujemo pisanje sporočil in zelo rade imamo, če so ta dolga in razgibana, vam moškim pa to načeloma ni všeč in ne razumete, zakaj je potrebno o vsaki stvari razglabljati v 100 romanih, če se o isti zadevi lahko dogovorite v dveh kratkih sporočilih. Seveda, če si dopisujete s prijateljem, pri ženski pa to zahteva malo več časa in malo več pisanja, kar pa ne pomeni, da se morate pretvarjat, da vam je pisanje dolgih sporočil, tako kot njej, življenjsko pomembno. Všeč ji bo že, če si boste kdaj vzeli čas in ji kaj daljšega napisali, bo pa tudi čisto dovolj, če ji boste že na začetku povedali, da vam dolgovezenje po sporočilih ni ravno pisano na kožo in da jo boste raje poklicali ali pa se v živo pogovorili. Vsekakor je bolje tako kot pa da se prvi mesec vajinega dobivanja pretvarjate, kako uživate ob vajinih epih, nato pa jo v afektu napadete, da nikakor nimate vedno časa in zakaj razpravlja o »pomembnih zadevah« po sms-ih.

  1. Poslušajte jo!

Vemo, da ste moški bolj praktične narave in da vam kakršno koli poslušanje ne gre pretirano dobro od rok, če pa temu dodamo še zahtevo, da nam ne smete nič svetovat, pripomnit, skratka niti komentirat, pa bi najraje znoreli, ampak tako pač je J. Če vam ženske kaj govorimo, se potožimo o težkem dnevu, kako smo se sprle z mamo, z najboljšo prijateljico, kako nas naš delodajalec izkorišča ali kako strašno neprivlačne se zdimo same sebi, to ne pomeni, da od vas zahtevamo, da nam kateri koli izmed naštetih problemov rešite. Pravzaprav niti nočemo od vas nobenih nasvetov, saj skoraj za vsako težavo že imamo rešitev, ampak preprosto potrebujemo tistih svojih 5,10, 200 minut, da se nekomu potožimo in imamo občutek, da nas nekdo dejansko SAMO posluša. Preprosto, mar ne?

Dragi moški, vemo, da smo ženske »komplicirane«, ampak brez nas bi vam bil dolgčas in ženske smo tiste, ki iz vas vedno nekako »iztisnemo« tisto najboljše, kar skrivate in ste vsekakor, ob pravi motivaciji, sposobni dat. Nekoč sem nekje prebrala, da ženske nikakor nismo enakovredne moškim, čeprav se na vse pretege trudimo to biti in prav je, da nismo, saj na koncu dneva, ko snamemo svoj železni oklep, si želimo samo nekoga, ob katerem se počutimo varne, sprejete in zaželene. Če in ko najdete takšno, za katero želite, da se ob vas tako počuti, se zabjo potrudite, saj ženska je tista, ki iz hiše naredi dom, ki iz dveh src naredi ljubezen in iz moškega nov svet.