Kolikokrat tedensko seksati žensko, da je mir?

82589
spolnost

Veliko ljudi seksa premalo, ko so samski ali ko so v partnerski vezi. Nekateri živijo skupaj in seksajo samo enkrat mesečno ali pa celo manj, eni celo skorajda nikoli ne seksajo.

Kakšna škoda?

Tisti, ki pa že seksajo, imajo pa po navadi polno enih predsodkov do spolnosti, zato je njihov užitek minimalen.

Res škoda.

V življenju sem imel nekaj partnerskih vez. Ženske sem vedno žgal vsak dan. Ne vem, kaj drugega naj počnem, če se imava dobro. Če se mi zjutraj dvigne, se obrnem proti njej, jo pobožam in naskočim. Če se mi pred kosilom dvigne, mi kuha naga, jo pobožam in naskočim. Če se mi po kosilu dvigne, ji skuham kavo, jo pobožam in naskočim.

Če se mi zvečer ob gledanju televizije dvigne, kaj mislite, da storim?

Ja, verjetno ne gledam televizije.

Če se mi ne dvigne, ji rečem, lubica … ne dvigne se mi. Mislim, da boš morala nekaj narediti in se ji nasmehnem. No, in ko se mi dvigne, jo naskočim.

V povprečju seksam enkrat dnevno, ko sem v partnerski zvezi. Če je gospodov dan ali kakšen praznik ali kakšen poseben dan, tudi večkrat, sicer pa enkrat na dan, je čisto v redu. Včasih tudi ne seksava, če ji ne paše ali če meni ne paše, ampak to se zgodi zelo malokrat.

spolnost ženska

Vsaka ženska seksa z menoj vsak dan. Zakaj? Samo zato, ker sem pri tem naraven. Ko se mi dvigne, to pokažem in jo skušam natakniti. Nimam nekih predsodkov. Ne razmišljam z zgornjo glavo, kadar je čas za spodnjo.

Predigre ne uporabljam. Predigra je že to, da sva skupaj. Imava se dobro. Pogovarjava se. Smejiva se. Dotikava se. Ampak se ne dotikava zato, da bi potem seksala, to je nekako naraven proces. Če jo ne nataknem dopoldne, jo pa popoldne. Ne vem, kaj bi drugega cel dan počel z žensko. Rad se pogovarjam z žensko tudi po pet ur skupaj, ampak če jo šesto uro ne nataknem, se ne počutim dobro. Logično. Zato imam spolni organ, da ga uporabljam. Ona pa tudi.

Ne želim, da se v vagini nabira prah. Če dobro pogledate vagino, ki že dolgo časa ni imela kurca, lahko opazite, da je vsa prašna in zanemarjena. Kakšna škoda. Hehe… malo za šalo, malo za res.

Poglejmo še, kaj pravi moja ženska o tem. Ženske veliko sprašujem, se od njih učim, saj mi marsikaj povedo. Vsaka ženska mi sama prizna, da je baba tečna, če ne dobi kurca. Postane nekako zagrenjena, skupaj jo potegne, kot da bi jedla limono. Ženska, ki nima redno kurca je zajebana baba, ker ni izpolnjena, ni zapolnjena, prazna je.

Zato ženska išče izpolnitev v zunanjih okoliščinah, kupuje si nove oblekice, druži se s prijateljicami, hodi na različne tečaje, nekako skuša zapolniti svoje življenje, a dejansko njeno življenje lahko zapolni samo kurac.

Pozivam vse moške, da skušajo večkrat natakniti svojo žensko, saj bodo v tem primeru gledali bolj srečno žensko. Potrebno pa se je z žensko tudi veliko ukvarjati. Jo poslušati, ji dati občutek edinstvenosti, ji nuditi zanimive dneve in noči. Ženska razmišlja s čustvi. Če ji pričarate lepe trenutke, bo avtomatično mokra, nato morate samo še sleci hlače in ga zatakniti notri.

Imejte v mislih, da je mokra vagina naraven proces, ki se v ženski zgodi vedno, kadar jo osvojite. Osvojite jo s čustvi, z dramatičnimi dogodki. Ne bodite dolgočasni. Naj bo vsak vajin dan zanimiv. Ne rabite zapravljati gore denarja. Veliko stvari je brezplačnih. Peljite jo na sprehod in jo zabavajte na sprehodu. Dajte ji to, kar v tistem trenutku potrebuje. Včasih potrebuje samo pogovor, včasih poslušanje, včasih božanje, včasih kakšno prikupno norost, včasih novi kraj,… opazujte žensko, naj bo vaša kraljica in spontano se bo zgodilo in dogajalo, da jo boste natikali skoraj kadarkoli vam bo pasalo.