Montažne hiše so najcenejše

1089
montažne hiše

Montažne hiše postajajo čedalje bolj priljubljene tudi med Slovenci. Sta namreč vsaj dva tehtna razloga, zakaj se odločiti prav za montažne hiše. Prvi je nizka cena same hiše, medtem, ko je drugi razlog hitrost montaže oziroma izgradnje same hiše. A precej več Slovencev se odloča za nakup montažne hiše že zaradi prvega razloga. Cene montažne hiše na ključ se namreč pričnejo že pri 70 tisočakih kar pa je izjemno malo, ko govorimo o hišah. Medtem, ko vas zidana hiša skoraj ne more stati manj kot 130 tisoč. Če pa se obrnemo še k drugemu tehtnemu razlogu, pa lahko rečemo, da je sam čas izgradnje montažnih hiš tudi do 5-krat krajši kot pri zidanih hišah. Montažno hišo se postavi v zgolj nekaj mesecih, medtem, ko poteka zidanje običajne hiše lahko tudi nekaj let.

Če pa še točno ne veste kje kupiti montažno hišo, ki bo cenovno zelo ugodna in hkrati tudi izjemno kvalitetna, vam lahko povemo, da ste na pravem mestu. Podjetje MM montažne hiše je podjetje z 20 letno tradicijo v tujini, sedaj pa je svoje obrate preneslo tudi na slovenski trg. Oglejte si njihovo bogato ponudbo vseh vrst montažni hiš po izjemno nizkih cenah. So zelo prilagodljivi, zato vam bodo uslišali prav vsako željo. Sprva si na njihovi spletni strani oglejte vso ponudbo, nato pa pošljite povpraševanje za hišo po svojih kriterijih. Zmenili se boste za sestanek, kjer boste s skupnimi močmi našli nekaj, kar bo vam najbolj ustrezalo. Vaša naloga je le, da poveste kaj vse bi radi, da vaša montažna hiša vsebuje.

Po novem pa so v njihovi ponudbi tudi mobilne hiške, ki vam jih lahko postavijo na raznih vikendih, na morju… Prednost pri mobilnih hiškah je to, da ne potrebujete gradbenega dovoljenja, cene takih hiš pa so izjemno nizke. Povprečno mobilno hiško lahko kupite že za samo 20 tisočakov!

MM montažne hiše