Mini stretch folija za vrhunske rezultate pakiranja

599
mini stretch folija

Mini stretch folija je odličen raztegljiv plastičen pakirni material, ki se izdeluje iz linearnega polietilena nizke gostote v postopku ekstrudiranja. Mini stretch folija – Kamm Trade je vrhunski izdelek, ki ga različna podjetja uporabljajo za ovijanje palet in pritrjevanje izdelkov med seboj na paleto. Tako izdelki učinkovito ostanejo na svojem mestu, hkrati pa so odlično zaščiteni pred nepredvidljivimi zunanjimi vplivi in morebitnimi nedovoljenimi posegi.

Če tudi vi veliko pozornosti namenjate kakovostni in učinkoviti zaščiti izdelkov, namenjenih distribuciji, potem je mini stretch folija idealen pakirni material. S svojo neverjetno odpornostjo bo vaše izdelke primerno zaščitila in poskrbela, da do naslovnika prispejo nepoškodovani. Poleg samega izdelka je namreč pomembna tudi transportna embalaža. Skrbno zapakirani izdelki namreč kažejo vaš spoštljiv odnos do strank. Izberite mini stretch folijo in ohranite dobro ime med svojimi naročniki.

Folija tisočerih imen in uporabnih možnosti

Mini stretch folija, poznana tudi pod številnimi drugimi imeni, kot so ovijalna, raztegljiva, povijalna, streč, strech ali embalažna folija, je največkrat navita na kartonskih tulcih. Pri podjetju Kamm Trade vam jo, glede na vaše potrebe pakiranja, ponujajo v različnih dimenzijah. Sami si tako lahko izbirate širino, debelino in vrsto stretch folije, odvisno od vaših pakirnih potreb in potreb po zaščiti izdelkov.

Stretch folijo delimo na standardno, tehnično in prestretch folijo, poleg tega pa v to kategorijo sodijo še vse najrazličnejše izpeljanke. Med samim postopkom izdelave se foliji dodaja najrazličnejše primesi, ki omogočajo nastanek UV obstojne, prezračevane in antistatične raztegljive različice. Velika prednost je tudi možnost barvanja te nadvse uporabne vrste folije. Barvna varianta se kot idealna izkaže pri označevanju palet, ki jih je v skladišču potrebno ločevati od drugih.

Mini stretch folija naj bo prilagojena vašim potrebam

Pred nakupom folije je smiselno, da se posvetujete s svetovalcem. Ta vam bo namreč priporočil tip raztegljive folije, ki se bo v vašem podjetju kar najbolj obnesla. Kupci imajo namreč pogosto popolnoma napačne predstave o tem, kakšno debelino, dolžino in raztegljivost folije morajo izbrati. Pogosto pa se niti ne zavedajo, da je glavni dejavnik stroškov dejansko strošek na povito paleto ali povit paket. Ravno to je strošek, ki ga morate v vašem podjetju natančno ovrednotiti in tako tudi preprečiti izgubo morebitnih prihrankov pri samem pakiranju.

mini stretch folija 1

Osnovno pravilo, ki se ga je potrebno držati je, da mora biti folija močna, fleksibilna in zanesljiva. Naštete lastnosti pa so še posebej priporočljive, če se folijo uporablja za zavijanje palet.V vsakem primeru pa pred nakupom ne bo odveč posvet s strokovnjakom.

Z izbiro stretch folije skrbite tudi za okolje

Poleg številnih aplikacij, ki jih mini stretch folija omogoča, pa je potrebno poudariti tudi njeno prijaznost do okolja. Proizvajalci si namreč, v želji po ohranjanju narave, prizadevajo za proizvodnjo čim močnejše in tanjše folije. Tako namreč nastane veliko manj odpdnega produkta, ki je potencialno škodljiv za okolje. Za tanjšo folijo se med proizvodnjo porabi znatno manj naftne smole, posledično pa tudi končni izdelek stane manj, bolj učinkovit pa je tudi transport in shranjevanje.

Z izbiro tega odličnega pakirnega izdelka boste zase in za okolje naredili največ kar lahko. Z eno samo, na videz nepomembno odločitvijo o izbiri pakirne embalaže, boste prispevali levji delež k zmanjšanju stroškov. Hkrati pa boste odločitev sprejeli popolnoma brez slabe vesti, da škodujete okolju. Kamm Trade vam zagotavlja, da so vaši paketi s stretch folijo v varnih rokah.