Najboljši nadstreški za vaš dom

1600
nadstreški

Nadstrešek je zares odličen praktičen dodatek za k vaši hiši. Nadstreški so lahko uporabljeni kot neke vrste zavetje oziroma zaščita za avto pred močnim deževjem, hudo točo, snegom in pa tudi premočnim soncem. Uporabljamo pa jih tudi, da pokrijemo naše zunanje prostore, naprimer terasa ali balkon, pred vhod, razne vrtne prostore, hiške za hišne ljubljenke itd. z njihovo pomočjo bodo ti prostori ostali popolnoma suhi ko bo padal močen dež in pa malo hladnejši, ko bo pripekal sonce, seveda bo to pomagalo le malo in to vsekakor še ne pomeni da boste imeli sredi poletja pod vašimi nadstreški hladno, vseeno pa vam bodo dosti prizanesli saj na vas zaradi njih ne bo pripekal sonce in že zaradi tega bo občutna temperatura precej nižja. Torej nadstrešek je idealen za vas, saj vas bo ta skril pred soncem ob slabšem vremenu pa vam bo nudil zavetje, tako da boste lahko vseeno brez skrbi uživali v svojem zunanjem prostoru.

nadstreški hiša

Nadstreški se danes med seboj precej razlikujejo, njihova velikost pa je odvisna od vas, torej jo boste določili sami glede na potrebe vas in vaših bližnjih, števila avtomobilov pri hiši (dobro je imeti še za en avto več prostora, saj lahko gostimo goste, kupimo nov avto, ali pa samo zamenjamo trenutno avto za večjega in si vsekakor ne želimo, da bi ta moral ostati na prostem brez vsake zaščite in zavetja). Izdelujejo se nadstreški s površino do 30 kvadratnih metrov, kar je zares veliko. Nadstrešek bo torej poskrbel da bodo vaši avtomobili popolnoma varni pred vremenskimi razmerami in v primeru uporabe pri terasah in ostalih zunanjih prostorov, da bodo ti lahko aktualni in funkcionalni skozi čisto vse letne čase, ne glede na to ali zunaj lije dež, močno sneži ali pa če je neznosno vroče. Za tiste vroče mesece pa vam svetujemo da si na strop vašega nadstreška montirate stropni ventilator, saj bo ta mešal zrak, tako da bo ta ves čas krožil in vam bo tako posledično manj vroče. Poleg tega pa vam nadstreški nudijo tudi dodaten prostor za enostavno hrambo vrtnih pripomočkov, saj bodo ti tako pokriti s streho in bodo popolnoma varni, sploh pa če imate kakšne lesene sedežne garniture ali pa veliko blazin, saj za njih deževje ni najboljše.

Pri nakupu svojega nadstreška, lahko izbirate med prosto stoječimi nadstreški, ali pa takšnimi, katere se poveže s samo hišo, garažo ali pa vrtno lopo. Na voljo imate nastreške, ki so tradicionalni, torej dvokapne strehe ali pa malo bolj moderne nadstreške, ki so pokriti z enokapno streho, ta pa je lahko ravna ali pa pod naklonom.

Pri nakupu vam bodo zaposleni pri podjetju Hrovat pomagali z izbiro različnih barv, vzorci, samo obliko itd. da bo vaš nadstrešek lepo harmonično usklajen s podobo vaše hiše. Skupaj z njihovimi proizvajalci bodo poskrbeli za celotno izvedbo vašega novega nadstreška, od različnih vrst sten, stropov in žlebov to jeklenih nosilcev. Vsekakor je na vas samo to, da izbere sebi najljubši model in da izrazite še dodatne želje ali pa potrebe. Mizarstvo Hrovat ima na ponudbo že kar nekaj stalnih oblik nadstreškov, ti so nadstrešek Brdo, Gorenjska, Dob, Domžale, Mačkovci, Komenda, Kropa, Kresniške Poljane, Petkovec, Podnart, Tacen, Preserje in še mnogo več. Toplo vam priporočamo da sami odidete na njihovo spletno stran in si sami pogledate celotno ponudbo in da ugotovite kakšen stil nastreška vam je dejansko sploh všeč.

Torej nadstreški vam povečajo vaš funkcionalen prostor zunaj vaše hiše in vam ponujajo dodatno zaščito in zavetje, to vam bo pa sedaj še posebej prav prišlo, saj so vremenske razmere danes vsak dan manj predvidljive. Skratka leseni nadstreški vam bodo prinesli toplino in modernost, saj je les le glavni material arhitekturnih smernic.