Idealni plinski žari, katere lahko vzamete na pot

791
plinski žari

Ko se odpravimo na potovanje, ali pa želim odzunaj narediti piknik je zelo dobro, da imamo kakšne žar, ki nam bo pomagal pripraviti jed. Zelo dobri so žari na oglje, vendar, če želimo svoj žar prinesti sabo na kakšno ribarjenje ali pa piknik bo zelo zamudno in umazano, saj se bo po avtu raztresalo oglje in nam vse zamazalo. V takih primerih so idealni plinski žari, kateri bodo razveselili vse ljubitelje peke raznih vrst mesa in zelenjave. V nadaljevanju vam bomo povedali, zakaj so plinski žari tako dobri in kje si jih lahko zagotovite po ugodnih cenah.

plinski žari

Kje in kako uporabljati plinski žar?

Plinski žari so zelo enostavni za prevažanje, čiščenje in peko v primerjavi z žari na oglje, pa tudi veliko manj prostora zavzamejo, seveda odvisno od velikosti žara, ki ga kupite in tako naprej. Najbolj pomembna zadeva, ki jo ne smemo pozabiti pri njih je plinska jeklenka, saj brez tega nam ne pride v poštev, tako da preden se kam odpravite je ne pozabite. Taki žari se uporabljajo le na prostem in so primerni za vse vrste jedi, saj imajo ravno površino in vam ne bodo padali kosi mesa med zareze tako kot pri žaru na oglje.

Uporablja se jih tako, da jih priklopimo na plinsko jeklenko, katero potem odpremo in prižgemo žar. Ta se nam bo ogrel v petih minutah, toploto pa potem uravnavamo z gumbi na sprednji strani. Ko končamo z peko ga ugasnemo, odklopimo, očistimo in pospravimo na varen prostor skupaj z jeklenko. Na voljo imamo navaden žar, katerega postavimo na mizo ali kaj podobnega, ali pa samo stoječi, če smo sredi travnika, oziroma, če nam je tak bolj všeč. Ko nakupujemo tak žar se moramo najprej vprašati kaj si sploh želimo in kakšen bi nam najbolje ugajal. Na trgu imamo polno dobrih ponudb, zato boste našli sigurno žar za vas.

Kje nas čakajo plinski žari po ugodni ceni

Plinski žari, ki so idealni za vse namene nas čakajo pri podjetju Furlan. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate njihovo široko ponudbo in mogoče boste naleteli celo na kakšno akcijo za kar se bo potem nakup še bolje splačal. Vsak ima svoje želje in zahteve, katere izpolnjuje na različne načine. Mogoče nekaterim plinski žari sploh niso všeč, in so jim bolje žari na oglje. Res je, včasih so bolje žari na oglje, saj pustijo hrani tisti pravi okus po dimu in poletju. Pri podjetju Furlan imamo na voljo tudi električne žare. Z veseljem vam bodo pomagali odgovoriti na vsa vprašanja, zato jih le hitro kontaktirajte na njihovo telefonsko številko ali email naslov. So zelo vredni zaupanja, saj je dan danes na spletu in drugje polno prevar.

Na trgu niso samo plinski žari, vendar imamo še veliko več različnih vrst katerih je dobro poskusiti. Hrana iz žara je zelo priljubljena, saj na njih lahko naredimo veliko različnih jedi, ne le pečeno meso in malo zelenjave. Na njih lahko naredimo tudi kakšno sladico, pokovko ali kaj drugega. Na spletu imamo veliko receptov, katere si lahko preberemo kako ustvarjati na žaru in presenetiti naše bližnje ali prijatelje. Taki pikniki nas zbližajo, saj smo vsi na kupu in preživljamo kvalitetno izkoriščen čas in se spoznavamo, ter si pripovedujemo zgodbice iz naših življenj in osvežujemo spomine na stare dni. Naj bodo vaši plinski žari najboljša odločitev za nakup in naj vas spremljajo še dolgo časa. Ni jih potrebno veliko vzdrževati, važno je le to, da jih redno čistite po vsaki uporabi in jih pospravite na varno mesto, kot je na primer garaža ali kaj podobnega. Več o njih pa si preberite še na kakšni spletni strani ali pa pri najbližjem ponudniku, oziroma podjetju Ferlan.