Potuj po svetu in zasluži – slovenski projekt, ki temelji na Blockchain tehnologiji

1336
futourist io potovanja zaslužek

Dandanes je na spletu mogoče najti ogromno spletnih strani, ki omogočajo objavo opisov različnih turističnih destinacij, komentarjev in ocenjevanje kvalitete restavracij in turističnih nastanitev. Verjetno vsak sodoben človek pred odhodom na potovanje v nek kraj ali deželo prej preveri, kaj vse si tam lahko ogleda, kaj je tisto, kar so ljudje najbolj pohvalili, prav tako pa verjetno preveri, kje so dobro ocenjene turistične nastanitve v katerih bo lahko kvalitetno preživel svoj čas.

Futourist.io je projekt, ki temelji na Blockchain tehnologiji, za katero ste prav gotovo že slišali, saj je v zadnjih nekaj mesecih dobesedno obnorela svet. Gre za tehnologijo, ki bo v prihodnosti zelo verjetno prinesla veliko sprememb, izboljšav in novih načinov komuniciranja in deljenja informacij, predvsem na veliko bolj varen in cenovno zelo ugoden način. Futourist.io sestavlja ekipa strokovnjakov iz področja Blockchain tehnologije in turizma. Obstoječi portali za ocenjevanje turističnih destinacij po njihovem mnenju ne temeljijo na pravem poslovnem modelu, predvsem zaradi tega, ker avtorji opisov, komentarjev, fotografij in ostalega niso primerno nagrajeni za svoje delo, kar želijo s svojim projektom tudi spremeniti.

futourist io potovanja zaslužek plaža

Futourist.io bo omogočal, da bo vsak, ki si bo vzel čas in napisal svoje mnenje, poročilo, objavil slike, komentiral in podobno, prejel v zameno nagrado. Velikost nagrade bo odvisna samega prispevka, vsekakor pa bo vsebina ocenjena s strani bralcev oz. obiskovalcev portala, kar prinaša pozitivno noto projektu, saj se sami ne bodo postavljali v vlogo ocenjevalca, pač pa bodo to delo prepustili bralcem portala, saj so oni tisti, ki bodo znali najbolje presoditi, kateri avtor je po njihovem mnenju več prispeval skupnosti in kateri nekoliko manj.

Futourist.io ima postavljene določene temelje, saj imajo portal, ki ga sedaj uporablja že veliko število uporabnikov. Na teh temeljih bodo z vašo pomočjo lahko v prihodnosti razvili svojo poslovno idejo, ki strmi v prihodnost turizma in vsekakor prinaša spremembe, ki bodo v prihodnosti najverjetneje predstavljale sestavni del portalov za ocenjevanje potovanj, turističnih destinacij in gostinskih storitev.

Njihov sistem nagrajevanja piscev bo potekal tako, da bodo vse, dobro ocenjene avtorje nagradili s tako imenovanimi kripto kovanci, ki jih bodo prejemniki lahko prejeli na različnih menjalnicah. Te kripto kovance bodo lahko zamenjali v različne valute, kot so euro, dolar in ostale. Omenjeni kripto kovanci bodo namenjeni tudi za plačevanje različnih storitev, ki jih bo portal prav tako nudil svojim uporabnikom.

futourist io potovanja zaslužek očala

Vsekakor gre za projekt, ki ima po našem mnenju velik potencial in poslovno idejo, ki prinaša potrebne spremembe na tem področju. Vsi, ki soustvarjajo spletne portale z objavo svojih vsebin si zaslužijo v primeru kvalitetno opravljenega dela primerno nagrado in Futourist.io je projekt, ki to skuša spremeniti.

Podprite njihov projekt TUKAJ in v zameno prejmite njihove kripto kovance, ki bodo, morda v prihodnosti tudi pridobili na svoji vrednosti, kar pomeni, da je vaša podpora projektu lahko tudi dobra naložba. Seveda pa to ni nasvet za investiranje, saj nismo strokovnjaki s tega področja, zato pred investiranjem svojega denarja naredite svojo lastno raziskavo in sami presodite, ali se boste za investicijo odločili ali ne.