Najboljša promocijska darila za nekoga, ki ima skoraj vse

345
Promocijska darila

Nakupovanje in izbira daril, je za mnogo ljudi prijetno opravilo. Toda iskanje promocijskih daril za osebo, ki že ima vse, kar ima vrednost, je lahko izziv. Če ugotovite, kaj so njihove strasti, in jim predstavite nove stvari, ki se jih morda še niso poznali, lahko pogosto dobite najboljša poslovna  darila za zadevno osebo. Priskrbite jim novo zbirateljsko veselje ali majhno, a praktično darilo, na katerega sami ne bi nikoli pomislili, ali pa jim pomagajte izbrati več tistega, v čemer uživajo, tako da naročniški paket prilagodite njihovim željam in jim ga redno pošiljate.

Hvaležnost do prijateljev se lahko izraža v različnih nematerialnih oblikah (na primer s kakovostnim preživljanjem časa skupaj), pri čemer je treba priznati tudi vrednost materialnih daril. In aleluja, imamo kar nekaj dobrih daril. Zbrali smo seznam izjemno natančnih alternativ za vse vrste posameznikov, od osebe, ki je članica vašega bralnega kluba, do osebe, ki vas vedno ne pozabi označiti v svojih memih Co-Star. Spodaj najdete seznam. Najboljše pri tem je, da lahko večino teh predmetov kupite za manj kot sto evrov.

Predmeti, ki spodbujajo posameznike, da postanejo ambasadorji blagovne znamke

Potencial promocijskih daril za povečanje prepoznavnosti blagovne znamke med ljudmi, ki imajo skoraj vse, je velik zaradi navezanosti in bližine, ki jo blagovna znamka nudi osebi, zaradi česar je ta posebna ter spodbuja znamčenje in prodajo. Strokovnjaki za trženje bodo izbrali promocijska darila, ki jih je mogoče uporabiti na lokacijah z veliko prometa, s čimer bodo k svojim darilom z blagovno znamko pritegnili množico različnih občinstev. To je mogoče doseči z izbiro promocijskih daril, ki so edinstvena, posebna in predstavljajo bližino z blagovno znamko, kot je sporočilo na njih.

Z uporabo te taktike boste dosegli večjo donosnost naložbe v promocijska darila. Poleg tega lahko uporabite že obstoječe vire. Razmislite o tem, da bi nekaj teh izdelkov razdelili svojim zaposlenim in drugim članom ekipe, da boste lahko začeli izvajati kampanje za izboljšanje podobe blagovne znamke.

Izlet, počitnice ali doživetje

Večina nas ima več kot dovolj vsega. Ne potrebujemo še ene drobnarije, ki bi nam zasula dnevno sobo, in ne potrebujemo še enega predmeta, s katerim bi se igrali nekaj dni in ga nato za vedno pospravili.

Ne omejujte se na podarjanje materialnih stvari, temveč razmislite o podarjanju izkušenj. Vaša stranka ali zaposleni bo imel prijetno izkušnjo, ki si jo bo zapomnil, morda pa bo zaradi dogodka ali izkušnje, ki ste jo v njegovem imenu predplačali kot promocijsko darilo, razvil tudi nove spretnosti in spomine. Vse te stvari so veliko pomembnejše od novega para čevljev ali zvočnika za iPhone. To je tudi bolj obzirno darilo, saj dokazuje, da ste si vzeli čas in zanje pripravili nekaj posebnega, namesto da bi preprosto kupili še eno darilo.

Darilni kuponi ali kartice

Mnogi menijo, da je obdarovanje z darilnimi karticami odrekanje, vendar o tem razmišljajte tako: tisti, ki že imajo vse, pogosto zelo dobro vedo, kaj potrebujejo in kaj jim manjka. Zakaj bi jim vsiljevali darilo, če si ga ne želijo?

Ponujanje promocijskih daril osebi v obliki darilne kartice ali kupona za njen priljubljeni lokal ali zabavo je odlična zamisel. S tem pokažete, da ste pozorni na njihov okus, hkrati pa se zavedate, da bi raje kupovali zase. Darilna kartica prejemnika spomni, da je darilo pravzaprav namenjeno njemu in ne vaši želji, da bi pokazali svojo iznajdljivost. To velja ne glede na to, ali gre za obdarovančevo najljubšo trgovino z oblačili ali dobro restavracijo.

Promocijska darila ali darila za prispevke in priznanja

Ko ima nekdo vse, kar si lahko želi, lahko z osebnim pridihom darilo iz navadnega darila postane nekaj resnično pomembnega. Če kupite kar koli, kar je gravirano, izvezeno ali kako drugače prilagojeno posebej za prejemnika darila, s tem pokažete, da ste vložili veliko časa in dela v izbiro najboljšega darila zanj.

Za personalizirana darila se ni treba zelo potruditi ali zapraviti veliko denarja. V nadaljevanju navajamo nekaj predlogov, ki bodo spodbudili vaše ustvarjalne sokove:

  • Digitalni fotoalbumi
  • Obesek za ključe, ki vključuje pomembne datume ali imena ali sporočilo
  • Dnevnik iz usnja z vtisnjenim imenom ali napisom
  • Personalizirano pisalo
  • Gravirano ime na steklenici za vodo
  • Kozarci za vino z gravurami

Vrt svežih zelišč za kuhinjo

Ko gre za obdarovanje, ni nič boljšega od okusnih jedi, v katerih uporabljate sveže sestavine, zlasti zelišča. Vendar pa večina od nas ne more hitro odhiteti na vrt in z njega nabrati svežega koriandra ali bazilike, mnogi med nami celo nimajo vrta. In tudi če bi imeli dvorišče, močno dvomim, da bi imeli čas, da bi na njem vzdrževali spodoben zeliščni vrt.

Mali zeliščni vrt, ki ga lahko hranite v kuhinji, je odlična rešitev za promocijska darila . Vaš obdarovanec lahko uporabi majhen komplet za notranji vrt, ki zagotavlja načrtovano svetlobo in avtomatsko zalivanje, če ni prave usmeritve okna za naravno svetlobo ali če ni časa in moči, da bi se zalival vsak dan. Podjetje Click & Grow vam za začetek ponuja ta komplet za sobni vrt, ki ga lahko preizkusite.

Posebna škatla po meri za uspešne

Podarite jim lahko promocijska darila, ki so čim bolj edinstvena, tako da to individualizirano darilno škatlo napolnite z vsemi spominki, ki ste jih zbrali kot priznanje za izjemne dosežke, ki so jih dosegli. Ne glede na to, ali ste se za to odločili samo vi ali celotno podjetje, je v tej ogromni posebni škatli več kot dovolj prostora za nove vrčke za kavo, športne vstopnice, steklenice alkoholnih pijač, božične fotografije in vse drugo, za kar menite, da jim bo všeč, in za kar menite, da se bo prileglo v to fantastično darilno škatlo.

Zaključek

Če ima oseba že vse, kar potrebuje in želi, resnična težava ni v iskanju idealnega darila zanjo, temveč v iskanju načina, kako ji izraziti naklonjenost in hvaležnost na način, ki je zanjo pomemben. Če je pomembna ideja, potem je dodaten razmislek o izdelkih, izkušnjah in darilih, ki kažejo, da jih imate radi, veliko pomembnejši od nakupa najdražjega darila. Zato namesto da se odpravite v nakupovalni center ali kupite darilno košarico, razmislite o izdelavi darila, ki ima globlji pomen.