Sandali s polno peto v družbi različnih kosov oblačil

1012

Zveste sledilke modnega oblačenja večjo pozornost namenjajo tudi izbiri obutve. Zavedajo se, da so pravilno izbrani čevlji velika pika na i končnemu outfitu. A izbira oblačil in obutve je v veliki meri odvisna tudi od letnega časa. V toplejšem času – spomladi in poleti – lahko pokažete nekoliko več gole kože, seveda v mejah normale. Pri nakupovanju nove garderobe ste veliko manj omejene, a še vedno skrbno načrtujte prav vsak izbrani kos.

Pri izbiri obutve pa je vsekakor najbolje izbrati takšen kos, ki se bo podal k čim več različnim kosom oblačil. Sandali s polno peto so za marsikatero predstavnico nežnejšega spola nepogrešljivi kos. A ker je trg prepojen z bogato ponudbo, je se v garderobni omari ne skriva samo en par. Sandali s peto v nevtralni barvi na eni strani, na drugi pa pisani sandali s kup dodatki. Možnosti za kombiniranje z oblačili in drugimi modnimi dodatki je tako nešteto veliko. Sandali s peto v najrazličnejših podobah so vam na voljo v priljubljeni spletni prodajalni.

Sandali za vsak del dneva

Sandali na sploh veljajo za eno od najbolj priljubljenih obutev v spomladanskem in poletnem času. Obujete jih lahko v vsakem delu dneva, a tiste najbolj zagrete modne ljubiteljice trdijo, da se za jutranji čas spodobi nositi druge vrste sandal kot pa na primer ob večerih. Na delovno mesto torej obujejo drugače zasnovane sandale kot za večerni sprehod po mestu v dvoje.

Sandali z visoko peto so odlična izbira za vse tiste predstavnice, ki želijo na delovnem mestu izgledati resno, privlačno, samozavestno. A izbira modela je v veliki meri odvisna od vrste delovnega mesta. Če v službi večino svojega časa presedite, si lahko privoščite nekoliko višje pete; sploh pa, če ste v njih navajeni hoditi in se tudi sicer dobro počutite. Če je vaše delo povezano z delom na terenu, raje obujte nekoliko nižje sandale. Za popoldanske in večerne dogodke pa si le omislite nižje sandale. Za sprehajanje po mestu, druženje na kavici s prijatelji ne potrebujete sandal, s katerimi bi si jačali svojo samozavest. Bodite to, kar ste. Počutite se čim udobneje, sproščeno in prijetno. A svoje prijatelje kljub temu lahko pozitivno šokirate z izbiro najatraktivnejših sandal z nizko peto. Kar pa se tiče oblačil, pa se sandali odlično počutijo v družbi skorajda vseh kosov oblačil. Za večerni outfit na primer izberite kavbojke in prisrčno poletno majico s kratkimi rokavi. Za vsak slučaj pri sebi imejte še jopico. Barva? Odvisna od odtenka sandal.

Sandali s polno peto za prvi razgovor za delo

Sandali s polno peto so odlična izbira za prvi razgovor na delo, kjer je dobro, da se počutite čim samozavestneje. Vendar pa si takšen podvig lahko privoščite le, če ste v takšnih obuvalih navajeni hoditi. V nasprotnem primeru obujte enostavnejše čevlje, s katerimi se ne boste spravili v sila neprijeten položaj.

Sandali s polno peto so torej lahko izjemno dobrodošli za takšen dogodek. In kaj obleči poleg? Odsvetujemo krajše krilo in preveč dekoltirano majico v preveč drznem barvnem odtenku. Ena od možnosti so lepo elegantno krojene hlače v nevtralnem odtenku ter prikupna srajca, ki se barvno uskladi s sandali. Ne nazadnje pa se lahko odenete v obleko, ki je daljša. Rokavi naj bodo nekje na tri četrt.

Sandali s polno peto za prvi romantični zmenek

Le katero dekle si ne želi biti lepo, samozavestno, prijetno, simpatično na prvem zmenku? V veliki meri je to, tako kot povsod, to odvisno od tega, kako se boste oblekli in obuli. Tudi v tem primeru so vsekakor še kako zelo dobrodošli sandali s polno peto. Četudi menite, da imate nekaj kilogramov viška, se vam to ne bo zdelo, ko se boste v ogledalo pogledali obuti v sandale s polno peto. Da ne boste že na prvem romantičnem zmenku s svojo prelepo podobo preveč zmedli ali pa očarali svojega izbranca, je najbolje, da se oblečete v kaj preprostejšega – kavbojke in povsem običajno, toda očarljivo poletno majico. Ker noč najverjetneje ne bo ravno najkrajša, imejte pri sebi za vsak slučaj tudi kakšen toplejši kos oblačila. To je lahko povsem preprosta enobarvna jopa, saj si jo boste najverjetneje samo ogrnili.

Sandali s polno peto za pomemben sestanek s poslovnim partnerjem

Samozavestni pa morate ne nazadnje vsekakor biti tudi pri sklepanju poslov. Navadno so odločilni sestanki, na katerih lahko preždite ure in ure. Če se boste za sestanek na sploh dobro pripravili – to pomeni, da boste poslovne partnerje očarali tudi s svojo zunanjostjo, potem vam podpis pogodbe zagotovo ne uide.

Ali bi na sestanek raje prišle z nizkimi sandali, ki spominjajo na plažno obuvalo, ali raje z nekoliko višjimi sandali, ki vaš korak naredijo veliko odločnejši, odločnejša pa je videti tudi vaša celotna pojava? Vsekakor je druga opcija veliko boljša izbira za vas, kajneda? In če res želite, da vas sandali s polno peto popeljejo v svet dobrega posla, ne pozabite ponudbe s sandali preveriti v odlično spletni prodajalni cityfashion.si.