Kakovostne brezžične ušesne slušalke odporne na potovanja in vadbo

348
ušesne slušalke

Ušesne slušalke morajo biti oblikovane anatomsko in imeti morajo res kvalitetne zvok, da vas ne motijo in vas ne boli glava. Brezžične ušesne slušalke najboljše kvalitete dobite ne tej povezavi. Izbirate lahko med več modeli. Nekatere so ušesne, druge pa so večje in pokrijejo ušesa. Delujejo brezžično na blue tooth tehnologijo in se povežejo lahko z vsemi vašimi napravami. Z njimi lahko sprejemate tudi klice in udobno poslušate močno glasbo, ki vas bo stimulirala pri vadbi ali na sprehodu in na potovanju.

Ušesne slušalke posebej prirejene za vadbo in potovanja

Odporne in kakovostne ušesne slušalke so narejene tako, da so odporne na znoj in jih ne boste mogli uničiti, če jih nosite na obrazu oziroma v ušesih. Te slušalke so narejene robustno predvsem za potovanja in vadbo, kar pomeni, da so odporne na udarce, drgnjenje in podobno, saj morajo na potovanjih in med intenzivno vadbo marsikaj prestati ter ostati trdno na svojem mestu v ušesu. Zato imajo posebne silikonske čepke.

ušesne slušalke

Kakovostne ušesne slušalke odpravljajo šum, da ga ne slišite in je v vaših ušesih le brezhiben zvok. V njih je baterija, ki drži ves dan brez polnjenja. do 6 ur, zato boste lahko brez težav vadili ali kar koli drugega delali do naslednjega polnjenja. Gre za brezhibno brezžično tehnologijo.

Gledanje filmov bo od zdaj naprej prijetnejše

Ušesne slušalke imajo super lastnost, da se lahko brezžično povežejo preko blue tooth tehnologije z vašim telefonom ali pa tablico. Veliko ljudi na teh napravah gleda filme, še posebej med potovanjem. Tako boste lahko gledali film na način, da poslušate zvok zaslona in hkratni preko slušalk, ker se bosta zvoka sinhronizirala in s tem postane zvok bistveno bolj prijeten ter brezhiben. Imate občutek, kot da se vse dogaja okoli vas. Blue Tooth signal pa je zelo močan, ker ima razširjen anteno, tako da pretakanje zvoka poteka nemoteno, brez prekinitev in motenj.

Kaj pa, ko se slušalke spraznijo?

Najbolje je ušesne slušalke polniti sproti, ko nehate poslušati, jih daste polniti. Nekateri modeli imajo priročen magnetni etui, v katerem se slušalke zaskočijo in priklopite etui ter ga napolnite in slušalke so pripravljene na novih 6 ur delovanja brez prekinitve.

V primeru, pa da bi želeli takoj poslušati glasbo ali gledati film naprej, pa imate na voljo hitro polnjenje. To pomeni, da slušalke v 10-ih minutah napolnite za nadaljnjih 9 minut poslušanja. To lahko ponovite večkrat po potrebi in ko končate, jih napolnite do konca.

Pametne slušalke pametno reagirajo na vas

Pametne ušesne slušalke se prilagajajo vašim situacijam tako, da reagirajo na vaše dogajanje. Če na primer hočete sprejeti klic preko telefona in se pogovarjati, samo prislonite prst na slušalko in se bodo utišale ne da bi vam bilo jih treba sneti. Ko končate klic, odmaknete prst in spet se bo predvajal zvok glasbe iz telefona.

Pametne ušesne slušalke se med hojo in potovanjem sproti same prilagajajo temu, kar se z vami dogaja. Seveda pa vse to lahko prilagodite po svoji volji in potrebah. Slušalke imajo tudi poseben senzor bližine, ki zazna, ali uporabljate en čepek – eno slušalko, ali pa obe. Temu se tudi prilagodi zvok predvajanja. Njihova super lastnost pa je, da hkrati predvajata zvok obe slušalki sinhrono, zato je čist in prijeten.

Če čepek snamete iz ušesa, se bo glasba iz vašega telefona nehala predvajati. Če pa ga namestite nazaj v uho, se bo glasba takoj nadaljevala. Vsekakor imate precej drugih nastavitev, kot na premer, kdaj in koliko slišite zunanje glasove in kdaj le glasbo, kako glasno se predvaja in podobno. Vse upravljate preko kontrolnika, ki je preprost za uporabo.

S temi slušalkami boste res uživali v glasbi in bili sami s seboj ter se sprostili kadarkoli boste želeli. Vrhunska tehnologija in kristalno čist ter prijeten zvok vas bosta prepričala, da so to res najboljše slušalke za podjetnike, športnike in druge osebe. Privoščite si le najboljše, ker si zaslužite.