Tečaj nemščine, ki odpira priložnosti

1023

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste hoteli gledati nemški film, pa ste ugotovili, da je brez podnapisov, in niste razumeli česa več kot nekaj osnovnih fraz? Takrat ste si zagotovo želeli, da bi poznali vsaj temelje, ki bi vam omogočali osnovno razumevanje dogajanja na ekranu.

Vendar pa vam znanje nemščine v sodobnem svetu omogoča veliko več kot samo nemoteno spremljanje nemških filmov na televiziji. Nemščina je jezik naše severne sosede, pa tudi jezik, ki ga govori največ prebivalcev Evropske unije, zato znanje nemščine danes odpira vrata v svet na šolskem, službenem in poslovnem področju. Nepogrešljiva pa je tudi, če se v nemško govoreče dežele odpravite kot turisti, saj vam omogoča povezovanje z ljudmi iz vsega.

Če želite torej razširiti svoja obzorja, zagrabiti nove priložnosti v življenju in se ob tem naučiti še tujega jezika, je tečaj nemščine na https://www.karnion.si/tecaj-nemscine/ tisti, ki vam bo vse to omogočil. Zato ne odlašajte in v Holističnem centru razvoja osebne uspešnosti Karnion oddajte povpraševanje za učenje nemščine, na podlagi katerega vam bomo pripravili osebno brezplačno predstavitev njihovega programa.

Tečaj nemščine s specializirano metodo

Ob misli na učenje tujega jezika se vam pred očmi gotovo naslikajo učbeniki z neskončnimi seznami pravil, slovničnih posebnosti ali nepravilnih glagolov. Tudi pridobivanje novega besedišča zna biti za marsikoga kar stresno ob množici neznanih besed, ki na prvi pogled nimajo prav nobenega smisla. Zato smo za potrebe vsakega posameznika razvili posebno metodo učenja tujega jezika, ki temelji na individualnem delu, kjer s kombinacijo poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem intenzivno pridobivate nova znanja, ki jih lahko že takoj uporabite v praksi.

tečaj nemščine listi

 

Tak način učenja s pomočjo poslušanja omogoča štirikrat hitrejše pomnjenje in prinaša hitro vidne rezultate, za katere vam ne bo potrebno ur in ur časa preživeti v predavalnici skupaj z drugimi tečajniki. Tečaj nemščine je zastavljen tako, da je prilagojen posamezniku in njegovemu predhodnemu znanju ter se osredotoča na področja, ki jih sam še posebej izpostavi kot pomembna bodisi za njegovo bivanje, delo ali študij v državah, kjer je potrebno znanje nemščine.

Individualizirano učenje za takojšnje rezultate

Tečaj nemščine poteka z visoko intenzivnostjo, 40 ur učenja posameznik skupaj z učiteljem opravi v roku dveh do treh tednov, saj so le tako zagotovljeni najboljši rezultati, ki se kažejo v nemoteni komunikaciji in razumevanju nemškega jezika. Pred samim začetkom s pomočjo testov pri posamezniku ugotovijo stopnjo znanja jezika na vseh področjih v skladu z evropskimi kriteriji znanja tujih jezikov in na podlagi tega se ustvari individualni načrt za poučevanje. Tečaj vas pripravi tudi na opravljanje splošne ali poklicne mature in izpit iz nemškega jezika, ki ga morda potrebujete pri vpisu na tujo fakulteto ali za delo v tujini.

Z metodo Superlearning Karnion boste hitro dosegli zastavljene cilje brez dolgotrajnega guljenja šolskih klopi. S pomočjo specializiranih vsebin s področja različnih obrti, zdravstvenih ved in drugih strok boste spoznali specifično izrazje, ki vam bo pomagalo na službenem in šolskem področju. Prednost tega tečaja je še v tem, da boste tudi po končnem izobraževanju ostali v stiku s svojim učiteljem, rojstnim govorcem nemščine, saj vas bo ta spremljal prek spletnega e-učenja.

Tečaj nemščine z rojenim govorcem jezika je tako tudi odlična priložnost, da spoznate kulturo in navade nemško govorečih dežel ter usvojite veščine komuniciranja, s katerimi boste zablesteli. Celostno učenje je edini način, da vam bo nemščina zlezla pod kožo, tečaj pa bo v vas pustil pozitivno izkušnjo.

Pozabite torej na stereotipe o nemščini kot zahtevnem, trdem, nemelodičnem jeziku in se z njo spopadite na inovativen način, s pomočjo katerega bo vsaka ovira postala premostljiva. Znanje jezikov je danes zelo cenjena veščina in ni zaposlitve, ki ne bi zahtevala znanja vsaj enega tujega jezika. Če se usmerjate na nemško govoreče trge, je tečaj nemščine za vas prava izbira, ki vam lahko spremeni življenje.