Bombažna vrečka: Prijazna do okolja in odlična za darila

225
bombažna vrečka

Konec leta je čas, ko se ozremo nazaj na vse dosežke in dogodke, ki so se odvili v minulem letu. Ampak tudi čas, ko se v podjetjih odvijajo najrazličnejša praznovanja in obdarovanja. Kaj menite o tem, da bi bilo letos vaše darilo zaposlenim bombažna vrečka s personaliziranim napisom in zanimivo vsebino? Sliši se super, kaj ne?

Unikatna in z dodano vrednostjo

Kot prvo je bombažna vrečka odlična za promocijska darila, ker izgleda unikatna in ima dodano vrednost. Prepričani smo, da bodo zaposleni opazili, da ste letos podarili več kot pa le darilni bon ali že vnaprej pripravljeno škatlo za obdarovanja. Personaliziran napis pa lahko vrečki in posledično darilu doda še bolj posebno noto. Izmislite si torej nekaj lepega in svojim zaposlenim z napisom na naravno izdelani vrečki polepšajte začetek novega leta.

Prijazna do okolja

Poleg tega pa je bombažna vrečka super tudi iz tega razloga, ker nam pomaga varovati okolje. Dan danes so namreč potrošništvo, industrija, gospodarstvo in tehnologije tako razvita področja, da vplivajo negativno na naš planet.

Z uporabo bombažne vrečke pa lahko vendarle storimo majhen korak, ki bo imel velik in pozitiven vpliv. Tako lahko vsi vsaj za kanček pripomoremo k ohranjanju čistejšega okolja in izboljšanju kakovosti našega bivanja.

Okolju prijazna bombažna vrečka je hkrati odličen način, kako lahko svojim strankam in poslovnim partnerjem z darilom pokažete, da vodite podjetje ali dejavnost, ki se zaveda aktualne okoljske problematike. Vaše podjetje oziroma organizacija se no namreč na ta način aktivno vključila v ozaveščanje, kako zmanjšati svoj ogljični vtis in s tem škodljivi vpliv na okolje.

bombažna vrečka

 

Vsestranska in za večkratno uporabo

Bombažna vrečka je poleg tega primerna tudi za večkratno uporabo in je odličen nadomestek plastičnih nakupovalnih vrečk za enkratno uporabo. Ob tem je še trajnostna in pa lepa na pogled, zato bo zagotovo prišla prav pri vseh nakupih in v vse namene. Je tudi ustrezna rešitev za hiter obisk trgovine, prenašanje stvari ali potep po mestu, saj je lahka, zložljiva in ne zasede veliko prostora, za nošenje pa je udobna in praktična.

Njena prednost je hkrati tudi, da ponuja veliko površino, namenjeno znamčenju. To pomeni, da ima bombažna vrečka za promocijska darila veliko prostora, da nanjo natisnete vašo blagovno znamko, logotip podjetja ali personaliziran napis.

Primerna za darilo

Kaj torej še čakate? Letos stopite korak naprej in obdarite svoje stranke ter poslovne partnerje z okolju prijaznimi bombažnimi vrečkami. Ne glede na to ali bo vaš dogodek konferenca, poslovno srečanje ali le zaključek ob koncu leta, bombažna vrečka bo nedvomno navdušila udeležence in jih spominjala na čas, preživet v dobri družbi.

Bombažna vrečka podjetja Agaric je namreč narejena iz 100 odstotnega bombaža, kar pomeni, da je izjemno trpežna in lepo oblikovana. A to še ni vse, v podjetju imajo na voljo bombažne vrečke v različnih modelih, gramaturah in barvah. Izbirate lahko takšne z enim ročajem ali takšne, ki izgledajo kot majhen nahrbtnik. Možnosti je neskončno, zagotovo se najde nekaj za vsakega.

Na vse bombažne vrečke v ponudbi ponujajo tudi možnost personaliziranega tiska ali vezenja popolnoma po vaših željah. Izberite torej bombažne vrečke in pokažite, da ste trajnostno naravnani in da vam je mar za okolje.