Paintball Ljubljana vas vabi!

656
paintball ljubljana

Paintball Ljubljana obratuje že nekaj mesecev in termini se zelo hitro polnejo, zato ne odlašajte in se preizkusite v enem izmed najbolj adrenalinskih in atraktičnih športov povsod po svetu. Poskrbeli bomo, da boste od nas odšli srečni in zadovoljni, pravtako pa vam bo nemogoče pozabiti izkušnje in zabave, ki jo boste doživeli s svojimi prijatelji, sodelavci, sorodniki, sošolci…

Paintball Ljubljana prireja športne dneve, rojstodnevne zabave, team buildinge, zimski paintball, otroški paintball, paintball piknike, skratka vse kar potrebujete vas čaka v našem novem parku. Če želite bomo po predhodnem naročilu poskrbeli tudi za hrano in pijačo, ki vam bo vljila novo energijo, ki jo boste potrebovali med igranjem paintballa.  Paintball Ljubljana ima najsodobnejšo in najbolj napredno opremo za paintball (paintball puške, ki imajo domet čez 60m, maske, ki imajo visoko kvalitetno termalno steklo, ki preprečuje meglenje, superkakovostni paintball metki, zaščitna obleka, ki varuje pred barvo metkov, pravtako pa je naš poligon postavljen vrhunsko in opremljen z mnogo ovirami tako, da se boste počutili kot, da bi bili na pravi vojni fronti).

 Za vas smo pripravili najcenejšo ponudbo izmed vseh konkurentov v Sloveniji (cenik je objavljen na naši spletni strani). Naš paintball park se nahaja na odlični lokaciji v osrčju Slovenije v ljubljanskih Stožicah. Za vas redno prirejamo razne nagradne igre in kupone, keteri so pogosto objavljeni na naši spletni strani, Instagramu ali Facebooku. Po vsakem obisku boste prejeli tudi 10% popust, ki ga lahko izkoristite ob naslednjem obisku v naš paintball park. Vse kar morate narediti je, da si rezervirate svoj termin na naši spletni strani Paintball Killer Ljubljana, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Naš paintball park je namenjen tako starejšim, kot tudi najmlajšim, zato ne odlašajte in se preizkusite v nepozabnem doživetju. Svetujemo, da s seboj pripeljete čim več prijateljev, sorodnikov, sošolcev,  sodelavcev, saj je tako igra postane še bolj zanimiva, zabavna in adrenalinska.