Izberite popoln talni sesalnik za vaše potrebe

802
talni sesalniki z vrečko za prah

Imate doma hišnega ljubljenčka in njegove puhaste dlake so vsepovsod v vašem domu? Ali pa vam alergije na cvetni prah in ostale alergene povzročajo zdravstvene preglavice, tudi ko ste doma? Med Mielejevimi talnimi sesalniki z vrečko za prah boste zagotovo našli svoj sesalnik, ki ima prave funkcije za najboljše čiščenje vašega doma, tako, da bodo tudi vaše težave izginile.

Oprema za maksimalno udobje

Da boste lahko najbolj učinkovito očistili tla v vašem domu, so talni sesalniki z vrečko za prah Miele serijsko opremljeni s tremi kakovostnimi deli pribora: z nastavkom za oblazinjeno pohištvo, z ozkim nastavkom in sesalnim čopičem. Vsak izmed teh delov je v sesalnik integriran tako, da je zaščiten pred prahom, ali pa so ti deli nameščeni kar na držalo VarioClip, kjer so vam kadar koli pri roki.

Mielejevi talni sesalniki z vrečko za prah bodo poskrbeli za vaše udobje, saj lahko kabel navijate s pomočjo nožne tipke, zato se vam ni potrebno sklanjati. Serije talnih sesalnikov z vrečko za prah, Compact C2, Complete C3 ter sesalniki brez vrečke za prah Blizzard CX1 so dodatno opremljene s funkcijo pritiska na tipko, ki vam omogoča, da navijete celoten kabel z eno samo potezo.

Sesalniki so lahko veliki in težki, zato se med sesanjem lahko zgodi, da ponesreči poškodujete pohištvo. Talni sesalnik z vrečko za prah Miele, Complete C2 in Complete C3 imajo okrog celotnega obsega plastično letev za zaščito pohištva. Ta varuje pohištvo in tudi sesalnik v primeru, da pride do neželenega trka.

Izjemna moč za izjemne rezultate

So se vam po tleh raztresli manjši prašni delci? Če se vam je zgodilo kaj takega, lahko na svojem talnem sesalniku z vrečko za prah vklopite funkcijo Boost, ki vam s kratkotrajnim vklopom ponuja maksimalno moč sesanja za izjemno učinkovite rezultate za vaše udobje. Po potrebi lahko s funkcijo Boost za največ 1 minuto povečate moč svojega modela EcoLine na 900 W. S stopnjo sesalne moči Boost, ki jo uporabite le, če je potrebno, ostane vaš sesalnik zelo varčen in obenem učinkovito odstrani trdovratno fino in tudi grobo umazanijo.

Za brezskrbno življenje vašega ljubljenčka

Če imate doma hišnega ljubljenčka, je za vas pravi talni sesalnik z vrečko za prah Cat & Dog. Ta sesalnik ima edinstveno turbo krtačo, ki zanesljivo odstrani dlake in puhaste kosme s preprog in ostalih vlaken.  In da se neprijetni vonji ne razširijo po vaših prostorih, jih v tem sesalniku z vrečko za prah Complete C3 Cat & Dog učinkovito nevtralizira filter z aktivnim ogljem Active AirClean.

Adijo, alergije

Ali imate alergijo na cvetni prah in preživite veliko časa doma, da bi le preprečili smrkanje in vse ostale sindrome? Se vam tudi znotraj vašega doma, v pomladnih dneh, kdaj pojavi cvetni prah in še poslabša vašo alergijsko reakcijo? Da bi preprečili tovrstne nadležne situacije, si lahko izberete Mielejev talni sesalnik z vrečko za prah, ki ima funkcijo Allergy in s filtrom HEPA AirClean. Tak sesalnik zanesljivo odstrani cvetni prah, pršice in druge alergene z vseh talnih oblog. Njegov filter HEPA 13 očisti tudi zrak v prostoru in med procesom sesanja iz zraka odstrani več kot 99,999 % vseh delcev, tudi najfinejši prah. Alergiki lahko končno zadihajo in si ustvarijo varno zavetje v svojem domu.

Da bodo preproge še naprej krasile vaš dom

Imate doma veliko preprog, ki vaš dom spremenijo v udoben in prijeten prostor za bivanje? Preproge velikokrat predstavljajo težavo pri sesanju, saj jih je težko učinkovito očistiti. Talni sesalnik z vrečko za prah in posebno električno krtačo Miele bo v tem primeru prava izbira za vas, saj ima največjo učinkovitost čiščenja med talnimi sesalniki Miele in vam zagotavlja vrhunsko čistočo vaših preprog in drugih tekstilnih podlog. Naj vas čistoča vaših preprog tako ne skrbi več, ampak raje preprosto uživajte v udobju, ki vam ga nudijo.

Več o talnih sesalnikih z vrečko za prah lahko najdete na https://www.miele.si/gospodinjski/talni-sesalniki-1780.htm.