Darilna košara – nova romantika

1293
darilne košare

Se spomnite romantičnih Hollywoodskih filmov, kjer lepo dekle v službo dobi čudovito darilno košaro, polno cvetja in sladkih dobrot? Ali pa mame, ki navdušeno odpira polno darilno košaro za materinski dan? Gotovo ste si kdaj zaželeli, da bi vas po romantičnem zmenku naslednji dan pred vrati pričakala čudovita darilna košara z lepim sporočilom, da bi vam zaigralo srce. Ali pa da bi sami poslali romantično darilo svoji simpatiji, z dodanim sporočilom, in ljubezenska pravljica bi se lahko začela. Pa se je vedno vse končalo le pri željah, saj niste vedeli, ali in kje se da tako darilo naročiti, kako in kdo ga bo dostavil in na koncu je simpatija ostala brez darila in pozornosti in ljubezenska pravljica je morda splavala po vodi.

Sedaj pa to ni več le nekaj, kar lahko le gledamo v filmih ali pa si le želimo, da bi lahko storili, pa ne vemo, kako. Sedaj lahko svoji simpatiji, mami, prijatelju ali pa poslovnemu partnerju tako darilno košaro pošljemo tudi mi. Na spletni strani Sendgiftbasket so pripravili celo serijo različnih darilnih košar za vse priložnosti. Darilne košare so napolnjene z različnimi izbranimi dobrotami s celega sveta. Lahko izbirate med različnimi vrhunskimi vini, gurmanskimi dodatki, sadjem in različnimi sladkimi dobrotami. Darilna košara je lahko napolnjena z izbranim šampanjcem, cvetjem ali drobnimi presenečenji. Presenetljiva je darilna košara z izbranimi pivi s celega sveta, zapakiranimi v veliki leseni skrinji, ali pa na darilna košara za ljubitelje kave ali čajev s celega sveta. Darilna košara za moškega? Tudi to se najde pri Sendgiftbasket. In to ne le ena, cel nabor različnih kombinacij z vinom, pivom ali viskijem ter različnimi sladkimi in slanimi dobrotami. Karkoli ima vaš dragi najraje. Darilna košara z izbranim viskijem za poslovnega partnerja bo prav gotovo izboljšala vaš odnos in poslovanje z njim. Na voljo so tudi košare za ostale priložnosti, na primer za Božič, Veliko noč, Novo leto, različne rojstnodnevne košare in podobno. In prav vsem vnaprej pripravljenim košaram lahko po svojem izboru dodate še kakšno malenkost, plišastega medvedka, steklenico šampanjca ali tablico vrhunske temne čokolade.

darilne košare ženske

Če želite presenetiti in obdariti celotno družino, lahko izberete tudi posebej oblikovane darilne košare za družine. V pestri izbiri najdemo darilne košare s kombinacijo čajev, čokolad, sadja, viskijem za dedka, celo darilna košara za piknik se najde v ponudbi.

Edinstvena in posebna je tudi ponudba za podjetja. Darilna košara je lahko zelo primerno darilo za vaše poslovne partnerje, tako v Sloveniji kot v tujini. Z njo lahko nagradimo uspešnega sodelavca za njegov uspeh ali odlično novo poslovno idejo ali pa spodbudimo celo ekipo na sedežu podjetja ali v katerikoli podružnici v Sloveniji ali kjerkoli v Evropi. Korporativna darila so prav gotovo zelo zanimiv in inovativen način spodbujanja in nagrajevanja sodelavcev, še posebej, če ti delajo na več različnih lokacijah po Sloveniji in Evropi.

Spletna stran https://www.sendgiftbasket.eu/ je slovenska spletna stran, ustanovljena z namenom, da  vsem romantičnim dušam omogoči in olajša pošiljanje lepo dekoriranih in sestavljenih daril svojim ljubim, prijateljem in poslovnim partnerjem. Darilne košare naročene na tej spletni strani lahko pošljejo kamorkoli v Evropi, dostavljene pa bodo že naslednji dan. K vsaki košari lahko dodajo osebno sporočilo, s katerim svojim dragim poveste, koliko vam pomenijo. Besedilo vašega sporočila bo natisnjeno na izbranem papirju in dodano v darilne košare.

darilne košare gajbica

Ideja o možnosti pošiljanja darilnih košar se je porodila Matjažu, lastniku manjše cvetličarne, medtem, ko je za svoje stranke dekoriral in zavijal različna darila. Želel si je nadgraditi svoj posel in  svojim zvestim kupcem ponuditi še nekaj več. In logična nadgradnja tega, kar je že do sedaj najbolje znal, je bila priprava različnih darilnih košar. Skupaj s svojim dekletom sta sestavila in oblikovala celo paleto darilnih košar za najrazličnejše priložnosti. Svoj posel sta prenesla na splet in začela s spletno prodajo. Postopoma sta dodajala še več novih različnih kombinacij darilnih košar za vse priložnosti, dopolnjevala ponudbo, svojo kreativnost sta uporabila za čudovite dekoracije daril in cvetja. Del kreativnosti prepuščata tudi svojim naročnikom in po dogovoru lahko svojo darilno košaro sestavite tudi sami. Splet jima omogoča, da svoje darilne košare ponujata po celi Evropi z dostavo v najkrajšem času. Z zanesljivim partnerjem za dostavo omogočata, da darilna košara prispe do naročnika že naslednji dan kjerkoli v Evropi.

Ker gre za spletno trgovino, seveda vsem svojim kupcem omogočajo tudi povsem varno plačevanje tako za fizične osebe kot za podjetja v Sloveniji ali tujini. Z zanesljivim dostavnim partnerjem bo darilna košara do naročnika dostavljena v popolnem stanju in v najkrajšem času.

Bliža se 8. marec, mednarodni dan žena in morda je tu že prva priložnost, da svojo najdražjo obdarite z izvirnim in zanimivim darilom. Obiščite spletno stran, izberite darilno košaro, ki najlepše  predstavlja vaš namen, dodajte svoje romantično sporočilo in povsem preprosto naročite in pošljite. Za vse ostalo bodo poskrbeli pri Sendgiftbasket in z vašo drago boste lahko preživeli čudovit praznik.