Kakšna zunanja vhodna vrata najbolj ustrezajo slogu vašega doma?

845
zunanja vhodna vrata

Nobena hiša ni popolna brez stilsko dovršenih vhodnih vrat. Ta niso namenjena le vstopanju v notranje prostore, temveč igrajo pomembno vlogo tudi pri celotnem zunanjem izgledu vašega doma, ga varujejo pred neželenimi obiskovalci in poskrbijo za njegovo toplotno izolativnost. Zunanja vhodna vrata veliko povejo o vašem načinu življenja, z različnimi materiali, barvami in dodatki pa jih lahko oplemenitite tako, da postanejo osrednji arhitekturni element pročelja hiše, ki ga ne bo mogoče zgrešiti. Široka ponudba zunanjih vhodnih vrat vam je na voljo v podjetju Inotherm, kjer lahko izberete različne vrste vhodnih vrat, ki so kakovostna, vzdržljiva in ki se bodo kar najbolje podala k slogu vaše hiše.

Moderna zunanja vhodna vrata za minimalistične navdušence

K sodobnim novogradnjam in hišam, ki sledijo trendom na področju vhodnih vrat, se najbolje podajo aluminijasta vhodna vrata ali vrata v kombinaciji aluminija in lesa, ki je vse bolj priljubljen pri mnogih kupcih. Aluminij kot izjemno obstojen in trden material zbuja vtis mogočnosti, zato so ta zunanja vhodna vrata včasih vgrajevali predvsem v poslovne in industrijske objekte z elementi velikih dimenzij, danes pa so najpogostejša izbira tudi v stanovanjskih objektih, saj s svojim videzom izražajo vtis elegance in prefinjenosti. Navadno se v hiše sodobnega sloga vgrajujejo nezastekljena vrata z ravno ploskvijo, saj je tako še poudarjena njihova prefinjenost in modernost. Izbrani prestižni dodatki kot so potezalo namesto kljuke ali LED osvetljava vhodnih vrat dodajo le še piko na njihovemu minimalističnemu izgledu z ravnimi izčiščenimi linijami.

Klasična zunanja vhodna vrata za ljubitelje brezčasne uglajenosti in tradicije

Za hiše v tradicionalnem slogu so najpogostejša izbira lesena vhodna vrata, saj les s svojim robustnim videzom in izrazitejšo strukturo vhodna vrata ovije z domačnostjo in toplino. Zanje se odločajo tisti, ki želijo z novimi vhodnimi vrati na eni strani izboljšati njeno izolacijo, na drugi pa z izbranimi dodatki poudariti tradicionalno arhitekturno podobo hiše. Les je material, ki nas spremlja že stoletja, in je prva izbira vseh, ki prisegajo na pristen stik z naravo. Za vrata, ki zahtevajo manj vzdrževanja, pa so odlična izbira tudi aluminijasta vhodna vrata v imitacijah lesenih struktur in dekorativnih dekorjev. Ta posnemajo videz lesa, aluminij, iz katerega so narejena, pa zagotavlja njihovo veliko daljšo življenjsko dobo. Zaradi prilagodljivosti materiala omogoča izbiro dodatkov, ki bodo vaši hiši dodali pridih rustikalnosti. To lahko še nadgradite z dodajanjem steklenih površin z različnimi detajli kot so reliefni okvirji ali vitraži z rombastimi dodatki in tako ustvarite šarmantna zunanja vhodna vrata povsem po vašem okusu.

zunanja vhodna vrata ključ

Ekstravagantna zunanja vhodna vrata za vse, ki si upate izstopati

Vhodna vrata so odličen način, kako izraziti svojo osebnost tudi v zunanji podobi svojega doma in če veljate za nekoliko bolj drzne, se bodo k vaši hiši podala ekskluzivna zunanja vhodna vrata, ki jih bodo mimoidoči in obiskovalci opazili že na daleč. Gre za edinstvene modele vhodnih vrat, izdelane popolnoma po željah naročnikov, prilagojene njihovim zahtevam in hkrati slogu hiše. So tehnološko dovršena in vključujejo nesodobnejše načine odklepanja in zaklepanja, statično stabilnost in izolativnost ter še posebej izstopajo s svojim 3D izgledom. Njihova estetika enkratno dopolni celoten izgled vašega doma ter na unikaten način predstavi njegove prebivalce. Neomejene možnosti dizajna omogočajo poigravanje s steklom in dodatki, s čimer lahko vratom dodate futurističen pridih, če pa poleg tega vključite še kristale Swarovski, bo vaša zunanja vhodna vrata opazil prav vsak mimoidoči.

Izbira vhodnih vrat je prav poseben izziv, saj je potrebno poleg ustreznih dimenzij, materiala in dodatkov biti pozoren tudi na to, da se bodo ujemala s slogom celotne hiše. Zunanja vhodna vrata podjetja Inotherm poleg vrhunske kakovosti ponujajo tudi interaktivno paleto dizajnerskih modelov, primernih za različne sloge domovanj, ki  bodo sijajno zaokrožila celotno podobo hiše in poskrbela, da ta ne bo ostala neopažena. Tako boste svojemu domu dodali osebno noto in hkrati komaj čakali, da jih odprete ter vstopite skoznje.